Mantelzorgsubsidie beschikbaar voor duurzame inzetbaarheid

geplaatst in: Geen categorie, Nieuws | 1

De overheid stelt u een subsidie ter beschikking om medewerkers (bvb mantelzorgers) duurzaam inzetbaarheid te maken. 

 

Wilt u mantelzorg een plek geven als onderdeel van duurzame inzetbaarheid binnen uw organisatie?

Maak dan gebruik van de ESF-subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid, die hiervoor beschikbaar is. Mantelzorgmakelaar Breda e.o. helpt u bij het indienen van een aanvraag.

Als organisatie kunt u een aanvraag voor de subsidie indienen in de periode van 25 juni tot en met 29 juni. Vervolgens komen er nog twee andere periodes waarin subsidie aanvragen kunnen worden ingediend. Deze zijn nog niet bekend maar zijn op aanvraag beschikbaar

Elke organisatie mag éénmaal subsidie aanvragen. Per periode is 15 miljoen euro beschikbaar. De maximale subsidie bedraagt €12.500 per project.

Mantelzorgmakelaar Breda e.o. adviseert en begeleidt organisaties met het indienen van een aanvraag voor deze subsidie. Deze subsidie zou gebruikt kunnen worden voor het doorlopen van het traject tot mantelzorgvriendelijke werkgever en/of het ondersteunen van werkende mantelzorgers binnen uw organisatie.

Meer weten over deze subsidie voor werkgevers die werknemers langer aan het werk willen houden? Of advies nodig hoe deze subsidie aan te vragen? Neem contact op met Mantelzorgmakelaar Breda e.o. en lees hier alvast meer over de subsidie Duurzame inzetbaarheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *