Mantelzorgmakelaar Breda e.o – New Business Radio inz. Mantelzorg en Het complexe zorglandschap

geplaatst in: Geen categorie | 0

Fello wil mantelzorg en het belang daarvan op de kaart zetten en kan meehelpen aan een mantelzorgvriendelijk werkklimaat, waarbij mantelzorgers ondersteund worden in de regeltaken thuis en gecoacht worden in het combineren van alle taken die het dagelijks leven met zich mee brengt. Met Fello richten zij zich op werkgevers die belaste medewerkers willen ondersteunen. Of werkgevers die willen voorkomen dat hun medewerkers met mantelzorgtaken uit balans raken. Met Fello worden de belangen van werkgevers en medewerkers gebundeld tot een structurele, laagdrempelige oplossing. In deze Business Update spreken we met Caroline Smeets, lead bij Fello.

In het complexe zorglandschap is de juiste professionele zorg soms lastig te vinden voor de mantelzorger. Fello wil mantelzorg en het belang daarvan op de kaart zetten en kan meehelpen aan een mantelzorgvriendelijk werkklimaat waarbij mantelzorgers ondersteund worden in het combineren van hun taken en daar de balans in te bewaren. Martine Hauwert gaat in gesprek met Katja Keuning, zij is werkzaam als mantelzorgadviseur en mantelzorgmakelaar. In haar huidige functie ziet zij wat mantelzorgers allemaal moeten doen: De tijd, energie en rompslomp die daarbij komt kijken, riepen bij haar de vraag op; “wie zorgt er eigenlijk voor de mantelzorger?” 

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Luister de radiouitzending terug via: https://newbusinessradio.nl/artikel/2682/het-complexe-zorglandschap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *